Νέα επαναστατικά Συναρμολογούμενα και Ευλύγιστα γυαλιά ηλίου!!!


Καλά νέα για όλους εμάς που γρατζουνάμε τους φακούς ή που σπάμε τα γυαλιά μας!


Κατευθείαν από το Χονγκ Κονγκ, έρχεται μια επαναστατική ιδέα που πρόκειται να ταράξει - εάν δεν το έχει κάνει ήδη - τα νερά της παγκόσμιας αγοράς οπτικών: BAENDIT eyewear!!!!


Τι είναι αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου που έχουν τρελάνει την αγορά με αυτή τη φανταστική ιδέα και το απίθανο design και concept;



Ο δημιουργός τους, Alex Schueli, μας εξηγεί;

"Όλες οι ιδέες αρχίζουν με μια απογοήτευση. Για την BÆNDIT ήταν τα «αναδιπλούμενα γυαλιά ηλίου». Παρότι η ιδέα της μείωσης του μεγέθους ενός αντικειμένου που πρέπει να είναι πάνω σου ή μαζί σου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είναι φανταστική, υπήρχε δυστυχώς ένα ελάττωμα: Τα γυαλιά ναι μεν διπλώνουν, αφήνοντας όμως το εξωτερικό μέρος του φακού απροστάτευτο, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά την όλη διαδικασία μάταιη. Δεν μπορούν να μεταφέρονται σε τσέπες ή τσάντες, χωρίς να χρειάζεται να φέρουν μια επιπλέον θήκη για να αποφεύγονται οι ενοχλητικές γρατζουνιές. Για τα κανονικά γυαλιά ηλίου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα: οι φακοί είναι απροστάτευτοι, καταναλώνουν χώρο και πολλές φορές, μπλέκονται "στα πόδια μας" όταν δεν τα χρειαζόμαστε.



Έτσι λοιπόν αναρωτηθήκαμε, πως θα μπορούσαμε να τροποποιήσουμε ολόκληρο το σκελετό ανάλογα με τη θέλησή μας, προστατεύοντας έτσι τα ευαίσθητα μέρη ώστε και αυτά να προσαρμόζονται στις διάφορες καταστάσεις και ανάγκες. 


Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τα γυαλιά χρήσιμα ακόμα και όταν δεν είναι στο πρόσωπό μας. Μία πλήρως ευέλικτη και ευλύγιστη δομή γυαλιών ηλίου γεννήθηκε, BÆND IT.


Στη συνέχεια πήγαμε ένα βήμα ακόμα παραπέρα: θα μπορούσαμε να τα κάνουμε και συναρμολογούμενα;

Οραματιστήκαμε λοιπόν μια επαναστατική σύνθετη δομή η οποία θα επιτρέπει τα γυαλιά μας να μπορούν να διαχωριστούν και να ανασυνδυάζονται σε 5 κομμάτια: 3 μέρη που να επιτρέπουν την ευελιξία και 2 που να φέρουν το καλύτερο φακό στην αγορά. Μετά από ένα χρόνο δοκιμών, γεννήθηκαν τα γυαλιά ηλίου BÆNDIT.



Η αρθρωτή δομή επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει τα χρώματα και τα σχήματα ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στη διάθεση και στο στυλ του, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζει πολλά και ακριβά γυαλιά ηλίου. Παράλληλα, η ευλυγισία των γυαλιών, τα κρατά ακριβώς εκεί που τα χρειάζεται.


Τα BÆNDIT είναι ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ

Όλα τα μέρη της BÆNDIT είναι συναρμολογούμενα και ταιριάζουν με όλα τα μοντέλα της. Μπορείτε να ανταλλάξετε το χρώμα, να αναμείξετε και να ταιριάξετε ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας -ιδανικό για κάθε περίσταση- ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Μπορείτε να τα αποσυναρμολογήσετε για να χωρέσουν ακόμη και στη πιο μικρή σας τσέπη. Ένα ειδικό συγκολλημένο κράμα, επικαλυμμένo με ένα στρώμα πυριτίου, εξασφαλίζει την εξαιρετικά σφιχτή και ισχυρή εφαρμογή των πλαινών άκρων και τη γέφυρα ανάμεσα στα πλαίσια των φακών. 


Τα BÆNDIT είναι ΕΥΛΥΓΙΣΤΑ

Τα γυαλιά ηλίου BÆNDIT προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας. Φορέστε τα χαλαρά και άνετα μέχρι να χρειαστεί να πάτε για kite surfing ή για beach volley. Τότε, απλά πιέστε τα BÆNDIT σφιχτά στο πρόσωπό σας και είστε έτοιμοι για δράση. Διπλώστε τους φακούς για την προστασία τους και κρεμάστε τα για εύκολη αποθήκευση. Τα γυαλιά ηλίου BÆNDIT θα μείνουν εκεί που πρέπει.


Πολυμορφικά και πολυχρηστικά, χρήσιμα πέρα ​​από την προστασία από τον ήλιο!


Τα σχέδια και ονόματα των έξι (6) μοντέλων της BÆNDIT eyewear, έχουν εμπνευστεί από τους πιο διάσημους ληστές (bandits) της ιστορίας όπως ο Ned Kelly, ο Salvatore Giuliano, ο Al Capone, ο Sundance Kid, κα. Σε λίγους μήνες η εταιρία θα εμπλουτίσει την κολεξιόν της και με ένα νέο παιδικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου (Billy the Kid) πλήρως συναρμολογούμενο και εναλλασσόμενο με τα προηγούμενα".


Απίθανα γυαλιά ιδανικά για όλες τις εποχές, συνδυάζονται, μπλέκονται ξεκινούν μία συζήτηση, κεντρίζουν το ενδιαφέρον!


Έξι (6) σχέδια-μοντέλα, καθένα από τα οποία έχει από δύο (2) έως και επτά (7) διαφορετικά χρώματα πλαισίων και φακών, συνδυάζονται με τα εννιά (9) διαφορετικά πλαϊνά χρώματα.... Οι συνδυασμοί φαντάζουν ΑΠΕΙΡΟΙ!!!



Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και φτάνουν στο σπίτι σας σε λίγες μέρες.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 110 ευρώ το ζευγάρι (65 οι φακοί και 45 τα πλαϊνά και η γέφυρα).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.baendit.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις