Το Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας επιστρέφει...




Έπειτα από την επιτυχημένη του παρουσία στο χώρο της «Τεχνόπολις» στην Αθήνα τον προηγούμενο Μάιο, το Design Lab@Thessaloniki, το σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, επιστρέφει ανανεωμένο και πιο δυναμικό από ποτέ στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα, την 1 & 2 Οκτωβρίου, στην αποθήκη Γ’ του 1ου προβλήτα του ΟΛΘ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μετρώντας ήδη μία επιτυχημένη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 2011 και έχοντας κληρονομιά ένα σημαντικό portfolio επισκεπτών (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων), οι οποίοι ενισχύουν ολοένα και περισσότερο το θεσμό λόγω των πολύ θετικών τους εντυπώσεων από τις προηγούμενες διοργανώσεις, οι διοργανωτές της έκθεσης A&M Consultants φιλοδοξούν να καθιερώσουν στη Θεσσαλονίκη ένα design event υψηλών προδιαγραφών, με στόχο τη μετατροπή του σε σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του χώρου σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου, το Design Lab@Thessaloniki φιλοδοξεί να αποδείξει ότι με φαντασία, δημιουργικότητα, καλή διάθεση και εργατικότητα, μπορούν να δημιουργηθούν μεγάλα και σημαντικά πράγματα, ενώ ταυτόχρονα θέλει να περάσει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, δίνουμε την ευκαιρία στους συνεργάτες μας (εκθέτες και χορηγούς) να προβληθούν μέσα από ένα τόσο ιδιαίτερο event, αλλά και να ταυτίσουν το όνομά τους με το σύγχρονο design, την ανάπτυξη και την επιτυχία.

Για ακόμη μία φορά, το Design Lab στηρίζει και προβάλλει τους νέους δημιουργούς. Οι επισκέπτες, επαγγελματίες και ιδιώτες, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σύγχρονες μορφές του design μέσα από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα φιλοξενηθούν στα πλαίσια του Design Lab@Thessaloniki, και οι οποίες θα μετατρέψουν την εμπορική έκθεση σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία συνάντησης με το design.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις