«Νύχτες πρεμιέρας» δωρεάν για ανέργους

Δωρεάν εισιτήρια στους ανέργους πρόκειται να διαθέσει η 17η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 14-25 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια ανέρχονται στα 1.500 και θα αφορούν τις περισσότερες ταινίες του Φεστιβάλ. Εισιτήρια θα μπορούν να παραλαμβάνουν μόνο όσοι κατέχουν κάρτα από τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δοθούν 100 δωρεάν διαπιστεύσεις ανέργων που αντιστοιχούν σε πέντε δωρεάν εισιτήρια για ταινίες που διαλέγει ο δικαιούχος. Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 7 μέχρι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ, με την επίδειξη επικυρωμένης κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και την κατάθεση φωτογραφίας ταυτότητας.

Για όσους δεν προλάβουν, θα δοθούν επίσης 1.000 δωρεάν προσκλήσεις (100 τη μέρα για 10 μέρες) που θα διατίθενται από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ. Κάθε πρόσκληση θα παρέχει δωρεάν εισιτήριο για προβολή της επόμενης μέρα.

Το Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ θα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του βιβλιοπωλείου Ιανός στην οδό Σταδίου 24, και θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 18:00 καθημερινά από τις 14 Σεπτεμβρίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις