Έκπτωση στους θεατές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής



Όσοι αγοράσουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα κερδίσουν έκπτωση 20% για όλες τις παραστάσεις που θα διεξαχθούν από την ΕΛΣ την περίοδο 2011-2012.

Οι συναυλίες στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης με ζωντανή μετάδοση στους κήπους του Μεγάρου.

Στο πλαίσιο των 2 αυτών συναυλιών θα παρουσιαστούν επίσης αποσπάσματα από το «Ελιξίριο του Έρωτα» του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, την «Κρητικοπούλα» του Σπυρίδωνος Φιλίσκου Σαμάρα, τον «Φάουστ» του Σαρλ Γκουνό, το «Ναμπούκκο» του Βέρντι, τον «Ένα Χορό μεταμφιεσμένων», το διάσημο Μπαλέτο του Προκόφιεφ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και το «Όλοι χορεύουν βαλς», που περιλαμβάνει τρεις χορογραφίες του νέου διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Ρενάτο Τζανέλλα.

Οι δύο αυτές συναυλίες αποτελούν μια πρόγευση των παραστάσεων που θα ακολουθήσουν την περίοδο 2011-2012 από την ΕΛΣ, για τις οποίες προσφέρεται έκπτωση 20% στους θεατές.

Την ίδια στιγμή, το Λυρικό Λεωφορείο συνεχίζει να περιφέρεται στις Αθηναϊκές γειτονιές μεταφέροντας τη λυρική τέχνη και τον κλασικό χορό σε κάθε σημείο της πόλης μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Τα μουσικοχορευτικά δρώμενα παρουσιάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλιτεχνικές Δράσεις και τον δήμο Αθήνα» σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και το δήμο Αθηνών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις