Το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου εξελίσσεται σε θεσμό



Σε θεσμό εξελίσσεται το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, καθώς την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 18:00, στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί το τρίτο παζάρι από τη Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος.





Το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου συγκέντρωσε πολύ κόσμο, ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσε και μία ομάδα 60 και πλέον φοιτητών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο,  με συντονιστές από το διδασκαλικό προσωπικό, που ήρθαν να συγκεντρώσουν υλικό για εργασία τους πάνω στο ανταλλακτικό εμπόριο βιβλίου.

«Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου θα γίνεται τις Κυριακές, με στόχο να αναπτυχθεί και να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά όπως ρούχα, παιχνίδια, τροφή.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αλληλέγγυες αντιδομές, που θα μας στηρίξουν κατά την περίοδο της κρίσης αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων αξιών», αναφέρουν οι διοργανωτές.
«Η αλληλεγγύη και η συμμετοχή, που προτάσσει την ομορφιά των οριζόντιων και ισότιμων σχέσεων, την αποδοχή του διαφορετικού, την άμεση επικοινωνία και την αυτοθέσμιση, είναι το μέλλον μας», τονίζεται στο κάλεσμα, το οποίο καταλήγει « Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κανείς μόνος του στην κρίση. Οι άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις