ΑΠΟΕΛ-Μπάρτσα σημειώσατε... 1!


Το ΑΠΟΕΛ αναγνωρίστηκε από διεθνές πρακτορείο ειδήσεων ως ο Νο 1 ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2011, αφήνοντας... πίσω του την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα!


Ο πρωταθλητής Κύπρου, το ΑΠΟΕΛ θα βάσει των όσων αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων «Reuters» να αναγνωριστεί ως η Νο 1 ομάδα για το 2011. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «Ποδοσφαιρική ομάδα της χρονιάς; ΑΠΟΕΛ».

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του διεθνούς πρακτορείου επισημαίνεται: «Εντάξει, ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα ουρλιάζετε «και η Μπαρτσελόνα;», αλλά αφού όλοι την εγκωμιάζουν, όμως αποφάσισα να εκφράσω μια αντίθετη θέση. Ναι, οι παγκόσμιοι, Ευρωπαίοι και Ισπανοί πρωταθλητές είναι εκπληκτικοί.
Μετά από λίγο καιρό μπορεί να πούμε ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έπαιξε ποτέ. Με δεδομένο ότι έχουν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ίσως μετά από λίγο καιρό να αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, έχουν το μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, τεράστια οικονομική επιφάνεια και την... βάση της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να έχουν πάρει περισσότερα ευρωπαϊκά.
Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την Ρεάλ να είναι τρεις βαθμούς μπροστά. Ο ΑΠΟΕΛ στο μεταξύ δεν έχει υψηλές προσδοκίες...».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις