Ομαδικό πνεύμα από την κορυφαία του κόσμου Αλεξάνδρα Ασημάκη



Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία ψηφίστηκε ως η κορυφαία πολίστρια για το 2011 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, απέδωσε στο ομαδικό πνεύμα την διάκριση.
Για τον τίτλο της κορυφαίας είπε χαρακτηριστικά στον Sentra 103.3 «Είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία της ομάδας. Αν δεν είχε προηγηθεί το παγκόσμιο δεν θα μπορούσε να έρθει ο τίτλος αυτός. Αν μου το έλεγες πέρυσι δεν θα το πίστευα»

Για την συνέχεια : «Στο μυαλό όλων μας είναι οι Ολυμπιακοί. Πρέπει πρώτα να περάσουμε το ευρωπαϊκό και να πάρουμε την πρόκριση. Και η πρόκριση στην ολυμπιάδα είναι πιο δύσκολη κι από την ίδια την Ολυμπιάδα. Κοιτάμε μόνο εκεί και γι αυτό δουλεύουμε. Είναι αλλιώς οι Ολυμπιακοί και της αξίζει αυτής της ομάδας να πάει. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για το άθλημα αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε»

Για τις… ανέσεις της ομάδας: «Δεν μπορούν να συγκριθούν οι εγκαταστάσεις μας με των ΗΠΑ ας πούμε, αλλά δουλεύουμε σωστά με όσα έχουμε στην διάθεσή μας. Αν βάλει ο Έλληνας κάτι στο μυαλό του το καταφέρνει και έχουμε πολύ καλό κλίμα την ομάδα είναι αλήθεια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις