Αβγά Βλαχάκη: στις “Strongest Companies in Greece” για δεύτερη συνεχή χρονιά



Με βάση το ICAP Rating Score ηΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδος δεδομένου ότι την κατατάσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο. Παράλληλα ενισχύει το γεγονός ότι η ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ είναι μία απο τις πιο δυναμικές Ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις με υψηλής ποιότητας προιόντα.
Οι “Strongest Companies in Greece” είναι επιχειρήσεις που κατατάσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται τόσο από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων όσο και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Χάρη στην υποδειγματική λειτουργία των εγκαταστάσεών της, την αυστηρή τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας στην παραγωγή , την σωστή οργάνωση και την πολυετή γνώση στην παραγωγή αβγών, η ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ είναι σήμερα μία εταιρεία με 50 χρόνια παράδοσης στο χώρο των αβγών που έχει κερδίσει και συνεχίζει να κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του έλληνα καταναλωτή.
«Σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία, όπως η σημερινή, η συγκεκριμένη διάκριση μας ξεχωρίζει ανάμεσα στις δυνατότερες εταιρίες της Ελλάδας. Παραμένουμε μια υγιής εταιρία που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές, στην ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας.
Η πρωτοβουλία της ICAP να μας κατατάξει ανάμεσα στις δυνατότερες εταιρίες της Ελλάδας έρχεται να συμπεριληφθεί στις βραβεύσεις και διακρίσεις της εταιρείας τόσο για τη ποιότητα των προϊόντων της όσο και για την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της στην ελληνική αγορά», δηλώνει ο Γιάννης Βλαχάκης, Πρόεδρος της εταιρίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις