Το BikeRespect οργανώνει τις δράσεις του στη Θεσσαλονίκη



Το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει μέσα στο 2012 ανακοίνωσε η ποδηλατική κοινότητα bike respect

Στην ανακοίνωση της η κοινότητα αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και στόχο έχει να εμπλουτίσει "την καθημερινότητα του Έλληνα με ποδηλατικές δράσεις στις οποίες θα μπορούσε να συμμετάσχει, είτε ως θεατής, είτε ως ενεργό μέλος, είτε ως αθλούμενος σε κάποια από τις αθλητικές εκδηλώσεις μας".
δείτε το πρόγραμμα του 2012 :

Ιανουάριος 2012 - Προβολή ντοκιμαντέρ/ Τίτλος: Ποδηλατώντας στους ουρανούς

Ιστορική αναφορά στην αναβίωση του μύθου της πτήσης του Δαίδαλου, με το ανθρωποκίνητο σκάφος που κατασκεύασε το MIT το 1988 και πέταξε από την Κρήτη εώς την Σαντορίνη με την δύναμη του Έλληνα Πρωταθλητή ποδηλασίας Κανέλλου Κανελλόπουλου. Το ντοκιμαντέρ είναι γυρισμένο με τις υπάρχουσες τεχνικές υποδομές της χρονιάς εκείνης ενώ η προβολή του θα γίνει για πρώτη φορά δημόσια έπειτα από 24 χρόνια. Στην προβολή του ντοκιμαντέρ θα παρευρεθεί και ο Έλληνας πρωταθλητής Κ. Κανελλόπουλος τον οποίο θα τιμήσουμε για το επίτευγμα του το οποίο αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ.

Φεβρουάριος 2012 - 14 Φεβρουαρίου BikeLoversDay Αγαπώ το ποδήλατο.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, την Ημέρα των Ερωτευμένων, το BikeRespect γιορτάζει την παιδική μας αγάπη για το ποδήλατο και ομορφαίνει τους δρόμους της πόλης.

Μάρτιος 2012 - Έκθεση φωτογραφίας Θέμα: Το ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη

Μια έκθεση φωτογραφίας φιλοξενεί τους φίλους –ες φωτογράφους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που αποθανάτισαν στιγμές με θέμα το ποδήλατο. Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν μέσω διαδικτύου θα φιλοξενηθούν στην έκθεση φωτογραφίας του BikeRespect και θα βραβευτεί η καλύτερη.

Απρίλιος 2012

Έκθεση χειροποίητου ποδηλάτου

Οι επισκέπτες της έκθεσης αυτής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν χειροποίητες κατασκευές ποδηλάτων. Πρόκειται για μια νέα τάση στο χώρο που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς οι οποίοι εκφράζονται δημιουργώντας ποδήλατα με γνώμονα την προσωπική αισθητική, την μοναδικότητα και την ευχαρίστηση. Αυτή η έκθεση θα γίνει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Μάιος 2012 - Ποδηλατώντας στην Χαλκιδική

Οι φίλοι του ποδηλάτου και της φύσης θα έχουν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στην όμορφη Χαλκιδική σε ένα διήμερο γνωριμίας με την ορεινή Σιθωνία.

Ιούνιος 2012 - Fashion On Wheels summer ‘12

Μέσα από μια ξεχωριστή εκδήλωση δύο διαφορετικοί χώροι συναντώνται και υποδέχονται το καλοκαίρι κάνοντας πλέον την ποδηλατική επίδειξη μόδας θεσμό και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και παρευρισκομένους.

Ιούλιος 2012 - Το Fashion On Wheels στα ελληνικά νησιά.

Το Fashion On Wheels ανοίγει πανιά με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Καλοκαίρι, ήλιος ποδήλατο και μόδα συνδυάζονται αρμονικά μπροστά στα βλέμματα επισκεπτών από διαφορετικές χώρες. Ο ελληνικός τουρισμός παίρνει γεύση μίας ξεχωριστής ποδηλατικής επίδειξης μόδας.

Σεπτέμβρης 2012 - 22 Σεπτέμβρη. Εορτασμός Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Το BikeRespect γιορτάζει την διάδοση ήπιων μορφών μετακίνησης συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με στόχο να γίνει η Θεσσαλονίκη η πρωτεύουσα του ποδηλάτου.

Οκτώβρης 2012 - Yedi Kyle Runaway II

Η πιο θεαματική απόδραση από τις φυλακές του Γεντί Κουλέ για δεύτερη χρονιά στην πόλη. Στόχος αυτή την φορά ο αγώνας να γίνει διεθνής και το επίπεδο των αθλητών να στείλει τον ανταγωνισμό στα ύψη. Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας του θεάματος.

Νοέμβρης 2012 - Fashion On Wheels winter ‘12

Οι συντελεστές του Fashion On Wheels δίνουν το ραντεβού τους για την καθιερωμένη ποδηλατική επίδειξη μόδας του BikeRespect.

Δεκέμβρης 2012 - Πάρτυ εορτασμού ολοκλήρωσης 5 χρόνων BR

Το 2012 φτάνει στο τέλος του και ολοκληρώνουμε μαζί του τα 5 χρόνια BikeRespect. Η ομάδα, οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες σας καλούν να γνωριστείτε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες τους μαζί σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις