Ενα μουσείο για εμένα!!!

Ενα μουσείο για εμένα

Εκπληκτική εφαρμογή για το Facebook!!! Η ψηφιακή σου ζωή μπορεί να είναι έργο τέχνης!


Υπάρχουν πολλών ειδών μουσεία ανά τον κόσμο, τόσα πολλά που δεν μπορείς να πεις ότι έχουν μείνει και πολλοί παραπονεμένοι. Καθώς όμως κοιτάμε τη ζωή και τα επιτεύγματα των άλλων ενώ κρέμονται σε τοίχους ή δεσπόζουν σε μεγαλοπρεπείς αίθουσες, όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πως θα έμοιαζε η δική μας ζωή σε ένα μουσείο. Την απάντηση μας δίνει η Intel μέσα από το Museum of Me, το δικό σου δηλαδή μουσείο – σε συνεργασία φυσικά με το Facebook.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλό: επισκέπτεσαι τη σελίδα και συνδέεσαι μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook. Περιμένεις λίγο και ιδού η φάτσα σου ως έκθεμα. Με την πάντα κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ικανή να προσφέρει μεγαλοπρέπεια και συγκίνηση, θα δεις να περνάνε από μπροστά σου οι αγαπημένοι σου φίλοι, κάποια status που έχεις γράψει, φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει και like που έχεις πατήσει.
Όλο αυτό δεν κρατά παρά μόνο λίγα λεπτά και αμέσως μετά το –εντυπωσιακό τέλος πρέπει να ομολογήσουμε- συνειδητοποιείς πως πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο της Intel. Όχι βέβαια πως η εταιρεία έχει άμεσα κέρδη από αυτό το τέχνασμα που μοιάζει κάπως ανούσια πομπώδες, αλλά εγγυημένα διασκεδαστικό. Το αποδεικνύουν πάνω από 860.000 άνθρωποι που χουν ήδη το δικό τους μουσείο.
Είναι σημαντικό να βλέπει κανείς τη συνολική εικόνα. Το παιχνίδι της Intel είναι απλά ένας ευχάριστος και εύκολος τρόπος να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον. Αυτό που φέρνει η τεχνολογία δεν είναι καθόλου μακριά. Για την ώρα, μπορείς να δεις πως μοιάζουν τα δικά σου εγκαίνια.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις