Στο Λονδίνο ο μικρός Άγγελος Γκιώνης!! Συγκινητικό «ευχαριστώ» από τους γονείς!



Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Μητέρα του μικρού Άγγελου Γκιώνη Κατερίνα, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν, για να καταφέρει ο μικρός της «ΗΡΩΑΣ» (όπως τον χαρακτηρίζει), να μεταβεί στην Αγγλική πρωτεύουσα για να ξεκινήσει την θεραπεία του.

Το «Ευχαριστώ» των γονιών..

Με μια μικρή καθυστέρηση, που οφείλεται σε παράγοντες που δεν είχαμε αρχικά προβλέψει, ήταν όμως απαραίτητοι για μια τέτοια περίπτωση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως χθες Σάββατο αναχωρήσαμε για το Λονδίνο, όπου ο Άγγελος θα συνεχίσει τον αγώνα του στην κλινική «The Harley Street Clinic».

Δεν ξέρουμε πως και αν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς. Ο αρχικός πανικός και η απελπισία στο άκουσμα της ανάγκης για άμεση μετάβαση στο εξωτερικό, μετατράπηκε σε αισιοδοξία, χάρη στη βοήθειά σας. Αποδείξατε πως στη δύσκολη εποχή που ζούμε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες και ιδανικά που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για τον συνάνθρωπο τους. Αποδείξατε πως όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα.

Χάρη σε όλους εσάς παραμένει ζωντανή η δική μας ελπίδα και τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, την απέραντη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη μας. Η αγάπη που εισπράξαμε το τελευταίο διάστημα, αυτό το κύμα ανθρωπιάς και συμπαράστασης, ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και μας σημάδεψε για όλη μας τη ζωή.

Λυπούμαστε, πραγματικά, που δεν μπορέσαμε, δεν προλάβαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από σας ξεχωριστά. Η κρισιμότητα της κατάστασης, η έλλειψη χρόνου και η απόσταση δεν μας επέτρεψαν να γνωρίζουμε και να παρακολουθούμε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο και άλλες περιοχές και όλες τις ανακοινώσεις, όμως, έστω κι έτσι, να είστε σίγουροι πως η άμεση και ανιδιοτελής ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για συμπαράσταση είναι πολύτιμη και σημαίνει πολλά για μας.

Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια πληροφορούμαστε πως αυτή η πρωτοφανής κινητοποίηση συνεχίζεται και μάλιστα επεκτείνεται σε μια γενικότερη προσπάθεια ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο και ενίσχυσης και άλλων οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αυτή είναι και η δική μας επιθυμία και είμαστε σίγουροι πως αυτή η πρωτοβουλία θα βρει πολλούς μιμητές.

Εμείς, έχοντας βιώσει αυτή την εμπειρία, δεσμευόμαστε πως θα είμαστε αρωγοί σε αυτή σας την προσπάθεια και θα συνδράμουμε με όποιο μέσο διαθέτουμε και όποιο τρόπο μας ζητηθεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, επικεντρωνόμαστε στη νέα μάχη που καλείται να δώσει ο ΗΡΩΑΣ μας τους επόμενους μήνες. Σε αυτή τη μάχη ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε όλους εσάς στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και πίστη πως θα τα καταφέρουμε και θα γυρίσουμε νικητές.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή αντάμωση!

Μάκης-Κατερίνα-Άγγελος



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις