8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΡΕΑΣ ΑΞΙΑΣ 16.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ !


Ακόμα και στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, φαίνεται ότι ο Έλληνας δεν χάνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του, που είναι ίδιον της φυλής, και πυκνά-συχνά προσφέρει από το υστέρημά του μια χείρα βοηθείας στους φτωχούς και ανήμπορους συμπολίτες μας, που όσο περνάει ο καιρός ολοένα και πληθαίνουν, δυστυχώς.
Κανείς δεν ξέρει αν έγινε. Άρχισε να ακούγεται τις τελευταίες ώρες, γρήγορα άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Άλλοι είπαν πως οι γυναίκες που πήγαν στη Βαρβάκειο κι αγόρασαν 16.000 ευρώ κρέας για οικογένειες που δε μπορούσαν να ψωνίσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ήταν δυο. Άλλοι είπαν πως είναι τέσσερις κι άλλοι πως ήταν οκτώ.

Σύμφωνα με γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, οι γυναίκες ήταν εκπρόσωποι εταιρίας, που όμως αρνήθηκαν για ευνόητους λόγους να αποκαλύψουν την ταυτότητά της. Όλα έγιναν στη Βαρβάκειο αγορά. Λέγεται πως οι συγκεκριμένες γυναίκες εντόπιζαν όσους αγόραζαν λίγο κρέας. Τους προέτρεπαν να αγοράσουν κι άλλο. Και μετά, στέκονταν δίπλα στο ταμείο. Πλήρωναν το κρέας κι έφευγαν. Συνολικά φέρονται να διέθεσαν 16.000 ευρώ. Δε φορούσαν κόκκινες στολές. Κανείς δεν τις έχει περιγράψει. Κανείς δεν ξέρει πόσες ήταν. Αλλά αν υπάρχει Άγιος Βασίλης γιατί να μην υπάρχουν και οι θηλυκές βοηθοί του;
 
Aριστοτέλης Σώζος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις